Olive Tree - Club d'Esgrima SAG

Fencing Club

A poc a poc l’esgrima es dona a conèixer cada vegada més. I estem encantats de poder col·laborar amb institucions com l’Olive Tree, un referent a l’educació i la formació dels nens i nenes del futur.

L’esgrima és un esport que permet desenvolupar qualitats com són: Capacitat de treball, auto superació, creativitat, resolució de problemes, respecte i col·laboració.

Dintre del món de l’esgrima no només formem esgrimistes, també forgem persones

ESGRIMA A L'OLIVE TREE

Al càrrec de les noves classes d’esgrima està el nostre director Santi Godoy. Apassionat des de fa anys a aquest esport, ha gaudit tant de la pràctica com l’ensenyança de l’esgrima. Mestre d’esgrima des de fa 14 anys i practicant des de més de 20 anys, la seva trajectòtria l’ha portat per tots el nivell de desenvolupament de l’esport: iniciació fins a l’alt rendiment.

Ara el seu objectiu és poder transmetre la seva passió i els seus coneixements a les futures generacions i que puguin descobrir i gaudir d’un esport únic i molt divertit.

santi Godoy maestro de esgrima

Santi Godoy

Escolta el podcast del Santi: Llamada a pista

Aprender esgrima vilanova

EN QUÉ CONSISTEIXEN LES CLASSES?

L’activitat que és dur a terme són classe d’esgrima de la modalitat d’espasa. No es tracta d’un esport agressiu, totes les activitats es fan amb espases de plàstic i el teu fill/a mai estarà exposat a patir cap mena de lesió.

La classe es divideix en 4 parts:

1- Escalfament i preparació física: En aquesta part prepararem el nostre cos per l’activitat física que farem. Sempre orientada a millorar les capacitats físiques bàsiques específiques de cada edat, en aquest cas ens focalitzem en l’elasticitat, resistència i coordinació.

2- Treball de desplaçaments: En aquesta part desenvoluparem la tècnica específica dels moviments d’esgrima per aconseguir dominar-los i que siguin naturals en nosaltres mateixos.

3- Tècnica d’esgrima: Aquesta part és on treballarem i millorarem les accions tècniques de l’esgrima. Atacs, defenses i combinacions seran fonamentals per poder després aplicar-ho en el combat.

4- Tàctica d’esgrima: La part on transformem tots els elements tècnics en accions efectives. Pressa de decicions, velocitat de reacció i lectura del nostre company seran claus per treure el millor partit al nostre aprenentatge.

QUÉ CAL PORTAR?

No et preocupis per res. Nosaltres ens encarreguem de portar tot el que cal per a fer l’activitat. Només hauràs de vestir la canalla amb roba còmoda per a la pràctica de l’esport. Això vol dir, xandall a ser possible i bambes per a fer esport.

HORARIS DE LES CLASSES

Les classes es duran a terme els DIMARTS de 16.15 a 17.30 a l’espai del Teatre de l’escola.

¿TENS CAP DUBTE?

Estem a la teva disposició per resoldre totes aquelles preguntes que tens.

És agressiu l’esgrima? A partir de quants anys es pot apuntar un nen/a? És un esport car? Tot el que vulguis saber només ens ho has de preguntar.

ELS NOSTRES COL.LABORADORS

Copyright [esgrimaSAG.cat] 2022 Sala D’Armes Garraf | Política de privacitat | Avis Legal |Política de cookies | Sitemap