ESCOLA D'ESGRIMA

Aprén esgrima a Vilanova

A l’Escola d’Esgrima SAG som especialistes en valors, aprenentatge i diversió. T’oferim classes d’esgrima en funció del teu nivell, individuals o grupals, en les quals podràs perfeccionar la teva tècnica o aprendre a aconseguir el teu millor nivell en un esport que ens fascina.

A l’escola d’esgrima ens adaptem a les teves necessitats. Impartim les nostres classes esportives a Vilanova i la Geltrú, on tenim la nostra Sala d’Armes, també a diverses escoles del Garraf i el Tarragonès amb les que tenim conveni.

El principal avantatge de l’Escola d’Esgrima SAG és la planificació a mida de cada entrenament. Tant si realitzes classes grupals com si apostes per l’entrenament individualitzat, les sessions es dissenyaran tenint en compte paràmetres molt concrets, cosa que permet treure el màxim partit possible a cada classe d’esgrima.

Aprende esgrima en la escuela de esgrima SAG
Reprodueix el vídeo quant a Aprende esgrima en la escuela de esgrima SAG

LAS NOSTRES CLASSES D'ESGRIMA

Al SAG  t’oferim classes d’esgrima personalitzades, dissenyades a mida tenint com a base el teu nivell.

A més de classes individuals planifiquem sessions grupals, en grups reduïts o més amplis. També fem grups segons l’edat. Ens adaptem completament a cada nivell, realitzant proves prèvies, que ens ajudin a dissenyar les classes per a treure el màxim partit a cada sessió esportiva de la nostra escola d’esgrima a Vilanova i la Geltrú i Tarragona.

classes d'esgrima individuals

CLASSES D'ESGRIMA INDIVIDUALS

L’esgrima és un esport de detalls i les classes individuals és la millor manera de polir tots els aspectes més precisos de la tècnica del nostre esport.

Per això el Club d’Esgrima SAG ofereix als seus socis l’opció de millorar en tots els aspectes de l’esgrima. Durant tota la classe individual gaudiràs d’una atenció personalitzada i individualitzada 100% per poder treure el millor profit de les teves eines com esgrimista.

Les classes individuals estan orientades a totes aquelles persones que vulguin fer un salt de qualitat en la seva esgrima o simplement vulguin millorar un aspecte molt concret de la seva tècnica d’esgrima.

classes esgrima en grup

CLASSES D'ESGRIMA PER
GRUPS

A la nostra escola d’esgrima tens l’opció d’assistir a classes d’esgrima en grups reduïts. Tu tries com vols aprendre i millorar els teus moviments amb l’espasa.

Nosaltres posem tot el necessari perquè cada sessió d’esgrima sigui única i divertida.
Les classes grupals estan dividides per grups d’edat i per nivell.

En les sessions grupals tractarem la base tècnica de l’esgrima, es treballa el fons físic i també es faran combats on es posarà en pràctica tot l’après durant l’entrenament.

CLASSES D'ESGRIMA PER A NENS

Al nostre club d’Esgrima et proposem classes infantils per a tots els nivells i edatsEls nens “són esponges amb potes” i aquests absorbeixen cadascuna dels nostres entrenaments d’esgrima, optimitzant la seva tècnica en cada classe i millorant constantment.

La metodologia és molt clara, dissenyada per a fomentar valors, l’esport i el companyerisme.

Vols probar una classe d'esgrima gratis?

ESGRIMA AL COL.LEGI​

L’Escola d’Esgrima Sala d’Armes Garraf és un centre d’esports especialitzat en la pràctica de l’esgrima, que advoca per millorar els valors esportius a través de l’activitat física.

A través de la nostra activitat d’esgrima en els col·legis podem oferir serveis únics en el mateix centre escolar dels nens i nenes.
Actualment, tenim acords amb diferents col·legis de Sitges, Sant Pere de Ribes i Vilanova però el nostre objectiu és que més centres incorporin l’esgrima com a esport o extraescolar. Volem que el SAG arribi al nombre més gran d’infants del Garraf i Tarragona.

Les classes d’esgrima en l’escola són sessions d’iniciació a l’esgrima, que s’imparteixen en el mateix recinte escolar. Nosaltres com a club d’Esgrima ens encarreguem de condicionar completament la pista i aportar tot el material necessari per a desenvolupar cada classe.

ESGRIMA FIT

El treball físic en l’Esgrima és un dels quatre pilars que sustenten el treball per a arribar a un estat òptim. Aquestes 4 potes de la cadira del bon esgrimista són:

  1. Preparació Psicològica
  2. Preparació Física
  3. Preparació Tècnica
  4. Preparació Tàctica

Quatre aspectes molt importants. Però ho són tots per igual? SI. Estaràs coix si et falta només un d’ells. És necessari treballar-los tots sense descurar cap i per això al SAG tenim classes d’esgrima FIT.

ESGRIMA ADAPTADA

Estem amb l’esgrima adaptada i paralímpica. I per a la seva promoció i inclusió, els nostres professionals estan preparades per a dur a terme classes d’esgrima adaptada.

Així que no dubtis en venir a provar i gaudir les nostres classes d’esgrima.

Copyright [esgrimaSAG.cat] 2022 Sala D’Armes Garraf | Política de privacitat | Avis Legal |Política de cookies | Sitemap