CLASSE D'ESGRIMA PER A NENS

AL SAG

clases para niños de esgrima

ESGRIMA INFANTIL

Les nostres classes d’esgrima infantil estan orientades a enfortir els valors d’esportivitat i bon joc que l’esport ofereix. A la nostra escola d’esgrima advoquem per esprémer al màxim la capacitat de superació, la responsabilitat, l’esforç i la companyonia en tots els nostres petits alumnes.

Els nostres entrenadors s’adapten al nivell dels alumnes i fan de la classe d’esgrima quelcom fàcil i entretingut, totalment adaptat.

A la nostra escola d’esgrima donem molta importància en la diversió, sense oblidar el desenvolupament de les capacitats dels infants.

Iniciat a l'Esgrima amb el Club Super 3

Si ets del club Super 3 estàs d’enhorabona. Aquest club confia en l’esgrima per a nens i nens i és per això que fereix a tots els seus socis majors de 8 anys la possibilitat d’iniciar-se a l’esgrima de forma gratuïta.

Si decideixes apuntar-te podràs gaudir de 8 classes d’esgrima gratis. Mai començar un esport ha estat tan barat.

Com pots veure al vídeo d’esgrima que van gravar aquest és un esport molt divertit, que ajuda al desenvolupament del més petit i sobretot, és una activitat esportiva segura.

Si vols apuntar-te i provar l’esgrima tens tota la informació de com fer-ho en aquest enllaç. O directament preguntant sobre la promoció d’esgrima a:

METODOLOGÍA A LES CLASSES
D'ESGRIMA PER A NENS

El desenvolupament de les classes d’esgrima infantils tenen sempre una estructura comuna. Seguim una metodologia exclusiva, dissenyada a partir de l’experiència dels nostres professors durant la seva carrera esportiva en aquest esport.

Escalfament

Abans de començar qualsevol activitat física és bo preparar els muscles i les articulacions per a evitar lesions durant l'entrenament.

Preparació física

Ens centrem en la capacitat psicomotriu millorant la coordinació i la propiocepció de l'infant.

Desplaçament

Desenvolupament de la tècnica de cames general i específic de l'esgrima. Centrat en la coordinació.

Tecnificació

Coneixement dels moviments propis de l'esgrima com són: coordinació, distància i efectivitat.

Aplicació pràctica

Aplicació directe en situacions de oposició dels elements tècnics treballats amb anterioritat.

Tornada a la calma

Aprofitem per fer un pas teòric i una bona sessió d'estiraments perquè el cos torni a les pulsacions en repòs.

Copyright [esgrimaSAG.cat] 2022 Sala D’Armes Garraf | Política de privacitat | Avis Legal |Política de cookies | Sitemap