CLASSE D'ESGRIMA

AL SAG

clases de esgrima para principiantes

INICIACIÓ A L'ESGRIMA

Has practicat alguna vegada esgrima? Al club d’esgrima SAG et proposem classes d’esgrima perquè provis aquest esport, en les quals et donarem les claus que necessites per a iniciar-te a l’esgrima en totes les seves vessants.

Et donem una preparació física de base i donem junts els primers passos dins aquest esport. Gràcies als docents aprendràs l’art de l’esgrima així com tàctiques i consells que els nostres entrenadors han anat aprenent al llarg d’aquests anys de formació i d’experiència.

Una vegada assolit un bon nivell podràs fer classes de perfeccionament tècnic i tàctic d’esgrima, orientades a esgrimistes de totes les edats que, tot i combatre de manera habitual, necessiten aprendre i adquirir nous coneixements i tècniques. Pregunta’ns pel que et podem oferir i gaudeix de les millors classes d’esgrima de Vilanova i la Geltrú i Tarragona.

AIXÍ FEM NOSALTRES
LES CLASSES D'ESGRIMA

El desenvolupament de les classes d’esgrima ténen sempre una estructura comuna. Seguim una metodología exclusiva, dissenyada a partir de l’experiència del nostres professors durant la seva carrera esportiva en aquest esport.

Escalfament

Per a desenvolupar una bona activitat esportiva sense lesions el més important és començar escalfant bé tots els músculs del cos.

Tècnica

Necessites una bona base sobre la tècnica emprada en l'esgrima per a entendre l'essència de l'esport. Comprendre el perquè dels moviments.

Perfeccionament

Depurem cadascun dels teus moviments per a transformar-los en guanyadors. L'esgrima és un esport de detalls, en el SAG els prestem la màxima atenció.

plan de entrenamiento para esgrima

CLASSES D'ESGRIMA PER TOTHOM

El nostre centre esportiu està obert a tots us públics amb l’objectiu de fer arribar l’esgrima a tothom, és per això que tant les nostres classes i entrenaments d’esgrima estan dividits per edats.

D’aquesta manera podem oferir classes d’esgrima per a adults, en les quals els entrenaments per a esgrima són adaptats i classes d’esgrima per a nens.

I si el que t’agrada és entrenar tu sol, ja sigui pels teus horaris o perquè així ho prefereixes, no hi ha problema, al Club d’esgrima SAG oferim a qui vulgui classes particulars d’esgrima. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’expliquem una mica millor com es desenvolupen les classes particulars.

Copyright [esgrimaSAG.cat] 2022 Sala D’Armes Garraf | Política de privacitat | Avis Legal |Política de cookies | Sitemap