CLASSE D'ESGRIMA AL COL·LEGI

AL GARRAF I TARRAGONA

Esgrima en colegios y escuelas

Contacta amb la nostra escola d’esgrima a Vilanova i la Geltrú i Tarragona per a consultar els col·legis que ja s’han sumat al nostre projecte esportiu.

ESGRIMA AL TEU COLE

La idea d’introduir l’activitat extraescolar de l’esgrima en els col·legis neix del nostre club veure els beneficis de l’esgrima en nens. Els centres escolars són el marc perfecte per a desenvolupar aquesta activitat amb èxit i seguretat.

Utilitzem els espais dels quals disposen els col·legis per a impartir les classes d’esgrima infantil. Busquem un espai diàfan per a començar la iniciació a l’esgrima.

Cada classe d’esgrima en els col·legis serà impartida per un entrenador especialitzat, amb àmplia experiència en la formació esportiva infantil. Tot el material l’aportem nosaltres, amb l’objectiu de millorar la pràctica d’aquesta activitat esportiva i aconseguir que els nens gaudeixin mentre aprenen.

Creiem en el SAG que fomentar aquest esport aporta una sèrie de beneficis per a la personalitat dels nens i nenes al potenciar la concentració, equilibri, velocitat i coordinació.

L’esgrima se centra en essència en la presa de decisions en situacions canviants , per la qual cosa és un esport que agilita els reflexos i aguditza la intel·ligència dels nens i nenas.

Al cole dels meus fills
no fan esgrima, perquè?

No tots els col·legis del Garraf i el Tarragonès tenen l’esgrima com a classe d’activitat física o com a extraescolar. Però si tu vols que al col·legi dels teus fills es facin classes d’esgrima ho hauràs de parlar a l’AFA.

Fent una petició les reunions de l’AFA, si s’arriba un consens, són les escoles les que es fiquen contacte amb nosaltres, mitjançant la conselleria d’esport, perquè puguem dur a terme classes a l’escola.

Així que estàs interessada en què els teus fills practiquin esgrima a l’escola hauràs de parlar-ho prèviament a l’AFA. Nosaltres estarem encants de portar aquest esport al teu col·legi.

ESGRIMA AL TEU COLE
esgrima extraescolar nens

ESGRIMA COM A EXTRAESCOLAR

A la Sala d’Armes Garrfaf hem creat un nou projecte d’esgrima en els col·legis. Es tracta d’una activitat extraescolar que pretén incrementar l’oferta d’activitat esportiva a les escoles catalanes del Tarragonès Garraf.

L’esgrima és un esport minoritari que està en constant creixement gràcies als seus múltiples beneficis en els infants. El projecte d’esgrima en els col·legis és bastant ambiciós, ja que volem arribar al màxim nombre de nens i nenes del Tarragonès i el Garraf. L’esgrima com activita extraescolar té la finalitat d’inculcar tots els valors positius que s’extreu d’aquesta activitat esportiva.

Copyright [esgrimaSAG.cat] 2022 Sala D’Armes Garraf | Política de privacitat | Avis Legal |Política de cookies | Sitemap