CLASSE D'ESGRIMA AL COL路LEGI

AL GARRAF I TARRAGONA

Esgrima en colegios y escuelas

Contacta amb la nostra escola d’esgrima a Vilanova i la Geltr煤 i Tarragona per a consultar els col路legis que ja s’han sumat al nostre projecte esportiu.

ESGRIMA AL TEU COLE

La idea d’introduir l’activitat extraescolar de l’esgrima en els col路legis neix del nostre club veure els beneficis de l’esgrima en nens. Els centres escolars s贸n el marc perfecte per a desenvolupar aquesta activitat amb 猫xit i seguretat.

Utilitzem els espais dels quals disposen els col路legis per a impartir les classes d’esgrima infantil. Busquem un espai di脿fan per a comen莽ar la iniciaci贸 a l’esgrima.

Cada classe d’esgrima en els col路legis ser脿 impartida per un entrenador especialitzat, amb 脿mplia experi猫ncia en la formaci贸 esportiva infantil. Tot el material l’aportem nosaltres, amb l’objectiu de millorar la pr脿ctica d’aquesta activitat esportiva i aconseguir que els nens gaudeixin mentre aprenen.

Creiem en el聽SAG que fomentar aquest esport aporta una s猫rie de beneficis per a la personalitat dels nens i nenes al potenciar la concentraci贸, equilibri, velocitat i coordinaci贸.

L’esgrima se centra en ess猫ncia en la presa de decisions en situacions聽canviants聽, per la qual cosa 茅s un esport que agilita els reflexos i aguditza la intel路lig猫ncia dels nens i nenas.

Al cole dels meus fills
no fan esgrima, perqu猫?

No tots els col路legis del Garraf i el Tarragon猫s tenen l’esgrima com a classe d’activitat f铆sica o com a extraescolar. Per貌 si tu vols que al col路legi dels teus fills es facin classes d’esgrima ho haur脿s de parlar a l’AFA.

Fent una petici贸 les reunions de l’AFA, si s’arriba un consens, s贸n les escoles les que es fiquen contacte amb nosaltres, mitjan莽ant la conselleria d’esport, perqu猫 puguem dur a terme classes a l’escola.

Aix铆 que est脿s interessada en qu猫 els teus fills practiquin esgrima a l’escola haur脿s de parlar-ho pr猫viament a l’AFA. Nosaltres estarem encants de portar aquest esport al teu聽col路legi.

ESGRIMA AL TEU COLE
esgrima extraescolar nens

ESGRIMA COM A EXTRAESCOLAR

A la Sala d’Armes Garrfaf hem creat un nou projecte d’esgrima en els col路legis. Es tracta d’una activitat extraescolar que pret茅n incrementar l’oferta d’activitat esportiva a les escoles catalanes del Tarragon猫s Garraf.

L’esgrima 茅s un esport minoritari que est脿 en constant creixement gr脿cies als seus m煤ltiples beneficis en els infants. El projecte d’esgrima en els col路legis 茅s bastant ambici贸s, ja que volem arribar al m脿xim nombre de nens i nenes del Tarragon猫s i el Garraf. L’esgrima com activita extraescolar t茅 la finalitat d’inculcar tots els valors positius que s’extreu d’aquesta activitat esportiva.

Copyright [esgrimaSAG.cat] 2022 Sala D’Armes Garraf | Pol铆tica de privacitat | Avis Legal |Pol铆tica de cookies | Sitemap