CLASSE DE DESPLAÇAMENTS

AL SAG

desplassaments esgrima

PERFECCIONANT LA TEVA ESGRIMA

En el Club d’Esgrima SAG entenem la importància de millorar aquest punt específic com base per complementar el treball d’esgrima que es duu a terme durant les sessions.

Per aquesta raó podràs gaudir d’una sessió de desplaçaments basada en el treball que fa el SAG on, desenvolupant els 4 punts que comentarem més endevant, podem adquirir un nivell superior de control de cames que es veurà reflectit de manera immediata en la nostra qualitat com tiradors.

MILLORA ELS TEUS
DESPLAÇAMENTS

Les característiques dels esports de combats ens adrecen cada cop més a un treball depurat del control de la distància i per aconseguir aquesta qualitat s’ha de treballar de manera específica el control de cames.


Dintre de l’esgrima aquest treball potser és el més important per desenvolupar un control tàctic del combat de manera eficient i poder millorar en la nostra capacitat de control del rival i millora d’accions tècniques.
Aquesta millora passa per 4 punts: 

COORDINACIÓ

Sempre que el treball de desplaçament sigui coordinat arribarem a controlar qualsevol mena d'acció o de transició tècnica i tàctica.

VELOCITAT

L'esgrima, com ja sabem, és un esport de combat sense força. Això vol dir que tota la força s'ha de transformar en velocitat, donant al nostre esport el títol d'esport de combat més ràpid de tots.

EXPLOSIVITAT

Aquesta característica és la que ens permetrà trencar el ritme de l'assalt i poder sorprendre sempre al nostre adversari.

RESISTÈNCIA

La clau de poder mantenir tot el treball abans esmentat duran llargs períodes de temps. Aquesta capacitat ens farà donar el millor de nosaltres mateixos durant tot el combat.

Copyright [esgrimaSAG.cat] 2022 Sala D’Armes Garraf | Política de privacitat | Avis Legal |Política de cookies | Sitemap