Com l'esgrima pot beneficiar el teu fill

Continguts

Un esport complet: beneficis

Si encara no saps els beneficis de l’esgrima per als nens, pren nota de com l’esgrima pot beneficiar el seu fill, et sorprendrà!. L’esgrima sovint es diu escacs físics. Hi ha una vella dita que diu “domina l’esgrima i dominaràs la vida”. L’esgrima ensenya una gran quantitat de meravelloses habilitats per a la vida.

Molts pares han intentat posar els seus fills als esports tradicionals i principals amb l’esperança que, sense sort, els seus fills trobin la seva passió esportiva. A diferència de molts esports, l’esgrima no és un esport d’equip, per la qual cosa no s’ha de dependre dels esforços d’algú per tenir èxit; això per si mateix té un gran atractiu. Aleshores, com pot l’esgrima beneficiar el meu fill?

Aquestes són algunes de les moltes maneres en què l’esgrima pot beneficiar el seu fill.

10 Beneficis de l'esgrima

1. Mentalment atractiu

Per molts nens, l’esgrima desperta la imaginació com cap altre esport no ho pot fer. Des de ser un cavaller Jedi, un pirata, un mosqueter, un víking o un heroi en una pel·lícula fantàstica. Has de ser creatiu i despertar aquesta creativitat per a idear moviments i estratègies que siguin capaç de burlar l’oponent i guanyar cada punt.

2. Autosuficiència

A diferència de molts esports “tradicionals”, a l’esgrima aprens a confiar en tu mateix i a prendre decisions crítiques. L’èxit depèn de tu, no del teu equip. Els nens aprenen que el que ells, com a individus, hi posen és el que obtenen. A partir d’aquí desenvolupen l’autosuficiència i la responsabilitat personal. Això permet que la seva pròpia personalitat única i la seva autoestima floreixin i creixin.

3. Foral dels mòbils i alleujament de l'estrès

L’esport és mentalment atractiu, ràpid, requereix concentració i pensar en el futur. El temps passa molt ràpid i estan interactuant verbalment i físicament amb els individus. Adaptar-se ràpidament a cada situació en evolució és part del que ho fa tan divertit. Algú està tractant de colpejar-te amb una espasa i no el deixaràs. En lloc d’això, portaràs l’oponent a un parany que tu tendeixes… tot de forma molt ràpida. Un es submergeix per complet a l’entorn que canvia ràpidament, tan involucrat que s’ obliden del tot de l’escola, els deires, els problemes, els companys i (qui vol mòbil?). Acaben cada sessió sentint una tremenda sensació d’alliberament de l’estrès.

4. emocional, autocontrol i esportivitat

Tothom aprèn a alliberar la seva frustració i agressió a la tira, per canalitzar-la en una energia positiva. El control emocional i un mateix són part de les lliçons apreses. Superar el fracàs i fer de cada fracàs una experiència d’aprenentatge és una de les lliçons més valuoses apreses de l’esgrima i la majoria dels esports. Aprendre a respectar l’oponent, sigui un amic proper o un estrany complet, és intrínsec a l’esport. Centrar-se en la tàctica, la tècnica i l’estratègia: el bon esperit esportiu manté les coses en perspectiva i fa que cada combat (dol) sigui divertit i diferent.

5. Cos saludable

El desenvolupament de lʻagilitat, la coordinació, la flexibilitat, la força i la consciència corporal a través dʻun exercici físic divertit és una gran part del nostre programa. Una alimentació saludable i la cura del seu cos són la clau per mantenir-se en forma, prevenir lesions, mantenir-se alerta per als estudis. Sorprenentment, obtenen un increïble entrenament general del cos i ni tan sols se n’adonen. Els nens aprenen a estimar treballar de valent i posar-se en forma d’una forma divertida i inspiradora.

6. Confiança en un mateix

Cal coratge per aturar-se en una franja i tancar un oponent. La confiança en un mateix creix a mesura que un mestre domina les diferents habilitats, tècniques i tàctiques. L’esgrima recompensa els confiats tant a l’atac com a la defensa. Si bé el nen atlètic talentós pot sobresortir i sobresurt en aquest esport, el treball ardu, les tàctiques i l’habilitat superaran l’esgrimista més físic. No és la persona més atlètica o la més ràpida la que guanyarà, és la persona que pot pensar, treballar i executar el pla.

Al nostre club nenes, nens, homes i dones practiquen esgrima i practiquen junts. En general, veurà una persona més petita superar un esgrimista més alt o més atlètic. Els entrenadors ajuden amb l’estímul, l’establiment d’objectius i veure que cada persona treballi dur per aconseguir els seus objectius. Quan un nen assoleix una meta que pensava que estava fora del seu abast, la seva confiança en si mateix creix a passos de gegant.

7. Pensament crític

Alguns dels nens més introvertits han trobat la seva passió a l’esgrima. Nens atlèticament dotats han provat l’esgrima que encara no han descobert el seu esport. Descobrim que és el “pensador” el que se sent atret per l’esgrima, el que es converteix en un vincle comú i la base de profundes amistats entre molts al nostre club. Ara estem jugant als escacs físics. Cada moviment realitzat per un oponent ha de ser contrarestat, a la terminologia d’esgrima escoltarà “parada (bloquejat), resposta (resposta)” moviment i contraatac.

8. Comunitat i nous amics

Si bé l’esgrima és un esport individual, el seu fill es beneficiarà enormement de les amistats i la companyonia que es troben al nostre club i esgrima. comunitat. Començarà a notar que tots, sense importar-ne l’edat, el sexe, la mida o l’ètnia, estan feliços de practicar esgrima i compartir els seus coneixements i experiències entre si. És genial fer nous amics fora de l’escola i estar exposat a persones diferents de molts àmbits de la vida mentre aprens a competir amb i contra grans amics.

9. Enfoc

L’esgrimista ha d’estar completament en el moment, alerta, tots els sentits en alerta màxima, i estan sols a la pista. Ningú no pot fer el següent pas per ells. La més mínima pèrdua d’enfocament pot costar el punt. Què fer a continuació en depèn completament. Mantenir l’enfocament sota una tremenda pressió no és fàcil. És una habilitat meravellosa per a la vida que s’aprèn a l’esgrima. I aquesta només és una de les coses que a la majoria de la gent li encanta de l’esgrima.

10. Oportunitat de competir

Entrenar sense parar és com llençar el cèrcol, perquè sigui realment emocionant necessites competència. Realment jugar un joc el fa cobrar vida! Comencem aprenent a competir al club i després passem als nombrosos tornejos locals i regionals per a joves. A diferència de molts esports “tradicionals”, hi ha moltes oportunitats per viatjar fora de l’estat a competències de nivell nacional una vegada que el seu fill hagi assolit aquest nivell.

El que és realment emocionant és que en un torneig nacional d’esgrima veuràs membres de l’equip nacional, campions mundials, campions olímpics i campions nacionals, tots competint als nivells més alts. Hi trobareu un grup amigable i encoratjador. És fàcil acostar-s’hi i demanar-los un autògraf, fer-se una foto amb ells o simplement saludar-los.

RESERVA JA LA TEVA CLASSE

Tens classes desde 39,50€

Copyright [esgrimaSAG.cat] 2022 Sala D’Armes Garraf | Política de privacitat | Avis Legal |Política de cookies