Campió d'esgrima al Open Català

tiradors medallistes esgrima

Segon Open Català d'esgrima

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a les instal·lacions de la Federació Catalana d’Esgrima el segon Open Català de la temporada. El SAG ha aconseguit coronar un guanyador al Open d’esgrima. Aquesta competició ha reunit a un total de 62 participants de clubs de tota Catalunya.

Aquest torneig té unes característiques úniques que el fan molt complicat, donat que és una competició de resistència amb més de 40 combats dividits en 2 jornades (matí i tarda). Això vol dir que, per guanyar la competició, no has de fallar en cap assalt.

Representació del SAG

El Club d’Esgrima SAG ha estat representat per 5 esportistes que han participat en les dues categories (Categoria A i Categoria B): Aitor Arquer, Marc Cervelló, Òscar Serrano, Adrià Torrens i Santiago Godoy.

La jornada va començar amb la categoria B on els tiradors del Club d’Esgrima SAG han fet un percentatge de victòries superior al 80%, demostrant l’alt nivell que han assolit durant la seva preparació de la temporada. Aquest nivell els ha portat a penjar-se 2 de les 8 medalles que estaven en joc.

El tirador tarragoní Adrià Torrens ha acabat 8è a la competició i el tirador Vilanoví Aitor Arquer ha pujat a les posicions d’honor aconseguint la 3a posició gràcies al fet que només ha perdut 2 combats a tota la competició.

equip esgrima SAG segon open Català

Els nostres tiradors

RESERVA JA LA TEVA CLASSE

Tens classes desde 39,50€

Tarda d'èxits

A la tarda començava la categoria reina, on el nivell és més alt i on els esportistes del Club d’Esgrima SAG que havien participat en el matí més el tirador i entrenador del Club d’Esgrima SAG Santi Godoy s’enfrontarien als millors esportistes d’aquesta modalitat. Després d’una competició extenuant i que va portar al límit la resistència física i mental dels nostres esgrimistes, els tiradors del Club d’Esgrima SAG van emportar-se el seu meritori premi.

El tirador i entrenador del SAG Santi Godoy va quedar en 4a posició, després de perdre 1 únic combat i el tirador tarragoní Adrià Torrens (que ja havia fet medalla a la categoria B) se’n va pujar al més alt de podi, guanyant la competició amb un 100% de victòries. Una fita a l’abast de molt pocs esgrimistes!

campió d'esgrima a Vilanova

Amb aquesta jornada maratoniana el Club d’Esgrima SAG es consolida com una de les forces a tenir en compte en les competicions de caràcter autonòmic i que ens posa en primera línia per guanyar les properes competicions.

Fotos del open Català de la Federació Catalana d'Esgrima

Copyright [esgrimaSAG.cat] 2022 Sala D’Armes Garraf | Política de privacitat | Avis Legal |Política de cookies